Menu

Senior 1: Lokalopgør i Gentofte

image Malte Larsen
Jesper M.
19. februar 2017 kl. 19:31

1. Herresenior spillede lørdag formiddag mod vores naboer fra B1903. Det endte med en storsejr til KFUM på 5-1. Specielt Malte Larsen gjorde sig bemærket rent offensivt med 2 mål og 3 assister. Derudover kom Tommy Rønning og Anfører David Jakobsen på scoringstavlen. Holdet havde på dagen taget lidt utraditionelle metoder i brug, holdet mødtes i klubben og gik over til B1903, på den anden side af Lyngbyvejen og ligeledes tilbage efter kampen.

Til det sagde Jesper Mathiesen: Da vi ikke havde biler nok og vi samtidigt mødtes tidligt, synes jeg det var en fed måde lige at komme igang på. Spillerne tog fint imod ideen og de var da klar fra kampens start.

Efter kampen fangede vi også den bund rutinerede Christian Bendsen til en kommentar: Overordnet set var det en fin indsats. De første 30 min spiller vi i et højt tempo, og får scoret 3 mål. Vi falder lidt i niveau de sidste 10 min af halvlegen. I halvlegen skifter vi nogle rutinerede bærende spillere ud og det påvirker vores niveau mærkbart og de får også et mål på et frispark, der aldrig må blive farligt. I slutningen af halvlegen får vi igen kontrol over kampen, og kører den sikkert hjem. Jeg vil gerne fremhæve Malthe, der med 2 mål og 3 assist (på sine 5 gode berøringer i kampen) er kampafgørende.