Menu

Passive medlemmer i KFUM kan hjælpe vores små fodboldspillere

image
10. august 2016 kl. 13:56

Kære KFUM kammerater

 

Indmeldelse som passivt medlem af KFUMs Boldklub

I forbindelse med overgangen til det nye system til kontingentadministration mistede vi en ret stor del af vores passive medlemmer. Vi havde 63 passive medlemmer, og nu har vi 28 passive medlemmer. Vi har en målsætning om at nå op på 200 passive medlemmer i løbet år 2017.

 

 

Støt de mindste fodboldspillere i KFUM

Det koster 31 kr. om måneden at være passivt medlem af Boldklubben. Beløbet trækkes automatisk hver måned på medlemmets betalingskort. Ved indmeldelsen betaler man et indmeldelsesgebyr på 51 kr. Vi vil i fremtiden bruge pengene fra de passive medlemmers kontingent til at tage godt imod de nye medlemmer af de yngste årgange i Børnefodbold. Vi synes, at det er en fin tanke, at de gamle KFUMere ”rækker hånden frem” til de nye KFUMere i 5 – 6års alderen.

 

Indmeldelse som passivt medlem

Man kan melde sig ind som passivt medlem på KFUMs hjemmeside: www.kfum-fodbold.dk

 

Hjælp til indmeldelse som passivt medlem

Nogle synes, at det er lidt besværligt at melde sig ind via vores hjemmeside. Derfor vil vi meget gerne hjælpe med det tekniske. Vi vil f.eks. være til stede i KFUM, fredag den 12. august 2016 kl. 15.45. Hvis du vil meldes ind som passiv, skal du medbringe dit betalingskort. Vi medbringer computere, så man kan blive meldt ind. Det tager omkring 10-12 minutter at blive meldt ind.  

 

I fremtiden vil der også være nogle tidspunkter, hver måned, hvor vi vil være til stede i KFUM, så man kan få hjælp til indmeldelse i KFUM. Tidspunkterne vil blive meldt ud på KFUMs hjemmeside.    

 

 

Med venlig hilsen

 

Peter Svendsen

KFUMs Boldklub

formand