Menu

KFUM-B73 Herlev 0-2 (0-0)

image
08. august 2016 kl. 09:05

1.herresenior tabte deres sidste kamp i Gladsaxe cup med 2-0,begge mål blev scoret inden for de sidste 10 minutter. Til kampen var der udtaget to nye prøvespillere, Oliver Dandanell og Arthur som begge gjorde en rigtig god figur. Derudover var der udtaget to spillere fra B-truppen da man man havde valgt at se bort fra Tommy Rønning (skade), Jacob Skaaning (hvile) og Nader Salim (hvile). Samtidig var der afbud fra Mikkel Madsen,alle disse ting gjorde at man kun stillede 13 mand fremfor de tilladte 17. 

 

Kampen var en lige og intenst forestilling, Herlev startede bedst de første ti minutter, men derfra blev KFUM mere kontrollerende og spillede faktisk en fin halv time med mange gode angreb som specielt var signeret, Malte Larsen, Frederik Baarts og Tobias Rossen som blev afsluttet af prøvespillerne, Arthur og Oliver Dandanell,dog uden den sidste skarphed. Men opløftende spil som holdet viste frem med en solid defensiv og en sprudlende og opfindsom offensiv.

 

Efter pausen fortsatte KFUM de positive tendenser men man manglede hele tide at få slutprodukt på afslutningsspillet. Som kampen skred frem begyndte flere spillere at kæmpe med forskellige små skavanker og derfor mistede KFUM grebet om kampen og Herlev moste til sidst KFUM med deres bedre udskiftnings muligheder samt bedre fysik, og det gav dem to afgørende scoringer og dermed 3.pladsen.

 

Dermed sluttede KFUM på 4.pladsen ud af seks hold. Holdet har fået kampe i benene og nu er det kun at vente til lørdag hvor Union kommer på besøg i Emdrupparken i første KS kamp i sæsonen 16/17.

 

Jesper Mathiesen udtalte efter turneringens afslutning; vi har været igennem en hård opstart,den første uge trænede vi hårdt og i anden uge spillede vi så tre kampe,hvilket også er en mundfuld for spillere som ikke træner mere end vi gør. Vi har fået det ud af turneringen som vi gerne ville, genopfriske de taktiske aftaler, få så mange spillere i kamp som muligt samt komme tættere og tættere på en startellever. Vi er blevet meget klogere og jeg er sikker på at vi nok skal være helt klar om en uge når union kommer på besøg.