Menu

Uafgjort på Frederiksberg

image
26. maj 2016 kl. 09:50
Det endte 1-1 mod FB i en jævnbyrdig kamp, hvor KFUM i perioder viste rigtigt fint spil.

Set af Poul Damgaard

KFUM indledte aftenkampen på Frederiksberg Stadion med frisk spil, mange gode angreb og sikkert spil bagude. Den første fjerdedel af kampen tilhørte stort set KFUM! Scoringer blev det dog ikke til i den periode. David Jakobsen havde et pænt frisparksforsøg, som FB-keeperen fik pareret, og samme skæbne led et nærgående forsøg fra Zuni Trosborg.

FB’erne overvandt gæsternes gode start og vendte faktisk slaget til egen dominans hen mod halvlegspausen. Det kom der to nærgående afslutninger ud af, men først klarede KFUM-målmand Kasper Sort i stor stil, og derefter skød en FB’er lige forbi målrammen.

Hjemmeholdet fortsatte de gode takter efter pausen. KFUM’erne var fortsat en smule i defensiven, men kæmpede ufortrødent videre. Det lønnede sig, specielt da Asbjørn Helge knap et kvarter ind i anden halvleg under et viljestærkt gennembrudsforsøg blev fældet i det såkaldt kriminelle felt. Straffespark, som David Jakobsen sikkert omsatte til en 1-0 føring!

Det så ud til at give KFUM’erne øget selvtillid. De kom mere med i spillet igen, og slaget bølgede livligt frem og tilbage. Mangen tilskuer øjnede et nyt straffespark, da Mikkel Madsen blev fældet i feltet, men dommerens fløjte lod sig ikke høre. I stedet fik hjemmeholdet sat fart i et kontraangreb, som pludselig bragte en FB’er på gunstigt skudhold – med en udligning til følge.

Da var der godt og vel en halv snes minutter tilbage af opgøret, som fik en ganske livlig afslutning. Kasper Sort måtte diske op med endnu en pragtredning, og i den anden ende af banen spillede Kasper Urwald efter et flot commandoraid over en halv banelængde Zuni Trosborg fri få meter fra mål, men KFUM-angriberen var ikke helt i balance, og FB-målmanden fik pareret hans bløde afslutning til hjørne. Lidt senere var Asbjørn Helge igen på spil med et gennembrud, som blev stoppet med et klart frispark fem meter uden for straffesparkfeltet. Gult kort og ti minutters udvisning til FB-forsvareren; og endnu et behjertet frisparksforsøg fra David Jakobsen, som FB’s ankermand dog tog af.

Så det blev ved 1-1 efter en alt i alt rimelig jævnbyrdig affære, hvor begge hold kunne argumentere for at have været tæt på sejr. Og hvor cheftræner Jesper Mathiesen havde mange roser til sine spillere for en viljestærk indsats og i perioder rigtigt godt spil.

Fiduselgen som bedste KFUM’er gik til Zuni Trosborg, som denne gang spillede på venstrekanten, i skarp konkurrence med midtbanedynamoen Asbjørn Helge

KFUM’s holdopstilling: Kasper Sort, Malte Larsen, Kasper Hansen, Andes Hornbæk, Nicolai Moustgaard, Asbjørn Helge, David Jakobsen, Tommy Rønning, Zuni Trosborg, Frederik Baarts og Mikkel Madsen. Indskiftere: Jakob Kristensen, Kasper Urwald og Daniel.