image
04. oktober 2015 kl. 12:24
Kneben sejr over bundholdet B1903 blev sikret med en scoring efter et minut.

Set af Poul Damgaard

Foto 1: Lauge Koch Larsen udstrålede ro og sikkerhed og præsterede cleen sheat mod B1903. Foto 2: Der blev hele kampen igennem slidt for sejren mod B1903. Her målbevidst fight af midtbanedynamoerne Malte Larsen og Christian Bendsen. Foto 3: Midterforsvareren Mikkel Madsen er væk resten af halvsæsonen, og på hans plads spillede i stedet anfører David Jacobsen. Her sammen med forsvarsmakker Casper Hansen. Foto 4: Peter Rønning var bare SÅ tæt ved at komme på scoringsliste – og er klart på vej til sin første sæsonscoring.

For sjette gang i træk kunne KFUM gå fra banen uden nederlag, da bundholdet B1903 blev sendt i omklædningsrummet ved Lyngbyvej med et knebent 0-1 nederlag. Kampens enlige mål faldt allerede, da tidsmåleren passerede det første minut. Tommy Rønning lagde en præcis aflevering for fødderne af Malte Larsen, som befæstede sin position som holdets topscorer, da han med en følt inderside sendte bolden de sidste halvanden meter ind over stregen.

Siden blev tilskuerne vidner til en noget ujævn kamp, hvor hjemmeholdet i en lille halv times tid satte sig på initiativet og pressede KFUM’erne i defensiven, højt opildnet af træneren, den gamle KFUM’er Keld Svendsen.

Det brændte på et par gange ved KFUM-målet, men et brag på overliggeren var det nærmeste, 03’erne kom en udligning. Mod slutningen af halvlegen vare det som om, KFUM’erne fik stabiliseret sig, fik mere ro over spillet og kom ind i kampen igen. Fem minutter før pausefløjtet blev de hjulpet på vej af hjemmeholdet, da en af dets forsvarsspillere ragede et gult kort og dermed ti minutters udvisning for brok over for dommeren. Samme spiller fik i øvrigt endnu et gult kort, for et groft frispark, i kampens tillægstid og dermed rødt kort.

Peter Rønning og Malte Larsen havde behjertede afslutninger inden pausen, og KFUM fortsatte så nogenlunde den gode linje i de sidste 45 minutter. Spillemæssigt blev anden halvleg en jævnbyrdig affære, men mens KFUM kom til flere nærgående afslutninger, så blev KFUM-keeper Lauge Koch Larsen ikke sat på de store prøver. Undervejs fik KFUM’erne igen støtte af et gult kort til 03’erene; denne gang til målmanden for et frispark af de slemmere under en skovtur langt uden for feltet.

Peter Rønning var igen-igen SÅ tæt ved at komme på scoringslisten! Men først måtte han se sit frispark fra en spids vinkel prelle af mod den modsatte trekantsammenføjning, siden klarede 03-målmanden hårfint hans afslutning, og da det endelig lykkedes at få bolden i nettet, blev scoringen annulleret for off side.

Thomas Sort blev skiftet ind til come back efter en skadespause, og han kom også frem til et par afslutninger af kategorien lige-ved.

Men det blev ved 1-0 efter en noget ujævn, men alt i alt god og fighterstærk kamp af KFUM’erne, der i kampens gode perioder også fik vist flot spil. Fiduselgen gik til Tobias Tulle Rossen, der med både stort løbearbejde og mange konstruktive aktioner viste, at han er ved at være i topform.