Kæmpede godt, men tabte knebent

image
Poul Damgaard
17. august 2015 kl. 08:57
Den nye cheftræner trods nederlaget tilfreds med holdindsatsen i premiereudlægget mod HB

Af Poul Damgaard

KFUM fik ikke revancheret forårets 2-5 afklapsning mod HB, da de to hold mødtes til efterårsrundens premiereopgør på Ryvangens kunstgræs. Denne gang var matchen dog mere lige, og den nye cheftræner var relativ tilfreds med sit holds indsats, selv om han ærgrede sig over det knebne 1-2 nederlag.

”I første halvleg var det ikke helt godt. Da var de lidt bedre end os, men vi kommer godt igen efter pausen. Jeg havde da håbet på et bedre resultat, men overordnet set ydede holdet en god indsats og viste den rette indstilling”, siger Jesper Mathiesen efter sin debut som boss for KFUM’erne.

HB fik en enkelt mål ud af sit overtag før pausen. Det var til gengæld en flot scoring, nemlig et hårdt langskud, der midtvejs i halvlegen blev banket ind i hjørnet. KFUM’erne havde åbenbart godt af halvlegspausen og kom godt ud til anden halvleg. Der blev kæmpet godt og vist mange gode kombinationer. Alligevel blev det til 2-0 efter et kvarters spil på straffespark. Det blev begået af spydspidsen Brian Jensen, der flittigt arbejdende var med helt tilbage i eget felt for at bistå med at forsvare mod et frisparksindlæg, men ikke fik bonus for sin gode vilje, da han var så uheldig at få hånd på indlægget.

KFUM’erne kæmpede godt videre for at indhente tomålsføringen og satte modstanderne under pres. Trøstmålet faldt med en halv snes minutter igen, da Thomas Sort timede et hovedstød flot og headede reduceringen ind til slutresultatet 1-2.

Fiduselgen som bedste KFUM’er gik til forsvarsklippen Mikkel Madsen. Holdopstillingen var besat med lutter kendte navne fra den foregående sæson, dog suppleret med come back til Tobias Tulle Rossen, der er tilbage i truppen efter overstået højskoleophold.

KFUM’S holdopstilling: Kasper Sort, Frederik Teissøe, Jacob Skaaning Jacobsen, Mikkel Madsen, Tommy Rønning, David Jacobsen, Tobias Tulle Rossen, Christian Bendsen, Peter Rønning, Frederik Baarts og Brian Jensen. Indskiftere: Malte Larsen, Rasmus Burvad og Thomas Sort.