Kampen endte 4-4, efter at KB havde ført 3-1 og KFUM 4-3

Tid/sted:Tirsdag den 28. april 2015 kl. 19.00 - Emdrupparken

Kamp:KFUM - KB

Resultat:4-4 (2-3)(2-1)

Målene:3.min. 1-0 (Peter Rønning) - 4.min. 1-1 ? 10. min. 1-2 - 38.min. 1-3 -

44.min. 2-3 (Asbjørn Helge) - 54.min. 3-3 (xxxxxxxx) - 74.min. 4-3 (Thomas

Sort) - 84.min. 4-4.

KFUMs Holdopstilling:

Kasper Sort - Mikkel Hansen - Rasmus Burvad - Jakob Skaaning - Malte Larsen - Asbjørn Helge - Mikkel Madsen - Frederik Baarts - Peter Rønning - David Bresemann - Christian Bendsen - ThomasSort - Kasper Hansen - Tommy Rønning.

Kampen set af Vagn Christensen

De alt for få tilskuere, der var mødt frem til dagens KS-kamp i Emdrupparken fik sig en rigtig positiv oplevelse i form af spænding, hurtigt og indimellem besnærende fodboldspil - fra begge hold, vel at mærke.

Aldrig så snart havde dommeren givet startfløjt før end KFUMerne pressede på - og var måske lidt heldige, men ihærdige - og kom foran 1-0 på et hovedstød af Peter Rønning, der modtog en ditto tæt foran mål og dirigerede bolden ind bag den sagesløse KBmålmand. Forøvrigt efter at Mikkel Madsen i samme spilsekvens først havde headet bolden på overliggeren, hvorfra den sprang tibage til ham igen - og således lige hen til den udækkede Peter Rønning, der ellers syntes i klar off-side-position. Men målet blev altså anerkendt - og så var løjerne i gang.

Minuttet efter lå bolden i netmaskerne i den anden ende. Et ellers ufarligt KB angreb i KFUMernes venstre forsvarsside afsluttedes med at KFUMs Rasmus Burvad ville spille bolden tilbage til sin målmand, Kasper Sort, der imidlertid ikke havde en chance for at samle bolden op, da han var kommet for langt ud af sit mål, så tilbagelægningen strøg lige forbi ham og ind i KFUMmålet. Selvfølgelig ærgerligt for KFUMerne der jo ellers var kommet godt fra start - og begge hold kunne så nu "begynde forfra"!

Højt tempo, gode enkeltmandspræstationer, fint flow i spillet, varierende med henholdsvis korte og lange afleveringer - de fleste gange heldigvis præcise - vistes resten af halvlegen fra begge sider, dog en anelse dominerende af spillerne fra det gæstende hold, KB, der både bragte sig foran 2-1 og 3-1, inden hjemmeholdet KFUM kunne nå at reducere til 2-3 kort før pauseffløjt.

Anden halvleg blev næsten ligeså spændende og intens. KFUMerne kæmpede godt videre for at få udlignet KBs halvlegsføring, hvilket lykkedes efter ca. 10 minutter, hvor KFUM angriberen Frederik Baarts lykkedes med et godt fladt langskud, som KBs målmand ikke kunne tage. 3-3, og så var kampen igen åben. Indskiftede Thomas Sort gjorde det til 4-3, på et fint lop over og rundt om en fremstormende KB-målmand efter en god halv times spil - og så håbede KFUMerne, at denne stilling kunne holdes kampen ud.

Men ak, bedst som det så ud, begik et par KFUMforsvarere et par dumme og klodsede frispark på et par rapfodede KBere, - til advarsel og dermed ud i 10 minutter- så man måtte overlade initiativet fuldt og holdent til gæsterne. Et fladt langskud fra en driblestærk KBer havnede til sidst bag KFUMkeeperen Kasper Sort, der ellers på en af sine gode dage, havde parreret skuddet.

Sluresultat altså 4-4, var når alt kommer til alt helt retfærdigt. Begge hold havde stor ære af præstationen, og tilskuerne fik hvad de var kommet efter, nemlig spænding og underholdning i topklasse, lige til det sidse.

Dagens "Fidus-elg" hos KFUMerne gik til altid arbejdssomme og dygtige Asbjørn Helge, men mange andre af hans holdkammerater havde stor ære af dagens præstation.

Indsatsen lover godt for de kommende kampe ? hvor KFUM allerede på lørdag stiller op i Sundby mod divisionsreserveholdet fra B1908.