Menu

FC NORDSJÆLLAND

undefinedundefined

 

Hvad er FSN?

Fodbold Samarbejde Nordsjælland - Fokus på talentudvikling, samarbejde og fællesskab

Det er FC Nordsjællands vision at kæmpe for bedre fodbold. Det gør vi bl.a. gennem Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN), der er skabt ud fra et ønske om bedre talentudvikling og udvidet samarbejde i hele region Nordsjælland.

Vi tager talentudvikling alvorligt og går målrettet efter at skabe de bedst tænkelige forudsætninger for alle samarbejdsklubberne. FSN er iværksat ud fra en lyst og vision om at løfte talentudviklingen i hele regionen. Den vision vil vi gerne kæmpe for i FC Nordsjælland, og derfor stiller vi vores viden og erfaring til rådighed for vores samarbejdsklubber gennem trænerworkshops og sparring omkring træningsmetoder og talentudvikling.

Det er vores mål, at de største talenter med potentiale til elitefodbold holdes inspireret og, hvis ambitionerne og lysten er der, får muligheden for at samles i FC Nordsjælland. Det sker i et nært samarbejde, hvor der tages hensyn til alle involverede parter.

FC Nordsjælland håber som følge af de tætte relationer til samarbejdsklubberne at få opbakning til Superliga holdet. Derfor får alle ungdomsspillere i samarbejdsklubberne et gratis sæsonkort til vores kampe i Farum Park. Det giver FSN klubberne en unik mulighed for at følge FC Nordsjælland i kampen for bedre fodbold.